Region Stockholm

Vårdutbud i Region Stockholm

Utbudsförvaltningen i Region Stockholm hade under lång tid som mål att göra det lättare för vårdpersonal att hitta rätt vårdgivare. Det fanns därför ett behov av en komplett lösning med detaljerad information kring utbud hos olika vårdgivare. Chorus fick ansvaret under 2020 för hela kedjan design/utveckling/implementering för den nya lösningen. Arbetet bedrevs i tätt samarbete med uppdragsgivaren HSF.

Detaljvyn visar all information om en vårdgivare med möjlighet att söka vidare på begrepp för att snabbt hitta andra vårdgivare med samma filtrering. Utbudsförvaltningen har även varit mån om att använda standardiserade gränssnitt. Detta för att göra kopplingen till bakomliggande system så fristående som möjligt. På så vis ökar också möjligheterna till återanvändning för andra regioner i Sverige. ‍

Om siten

Detaljvyn visar all information om en vårdgivare med möjlighet att söka vidare på begrepp för att snabbt hitta andra vårdgivare med samma filtrering.

Utbudsförvaltningen har även varit mån om att använda standardiserade gränssnitt. Detta för att göra kopplingen till bakomliggande system så fristående som möjligt. På så vis ökar också möjligheterna till återanvändning för andra regioner i Sverige.

Behöver du hjälp?

Vi jobbar i uppdrag, utför hela uppdrag och erbjuder expertkonsulter inom e-hälsa. Hör av dig så berättar vi mer!

Kontakt