Chorus Labs
Hur gör vi kunskap större?

Vi insåg tidigt att om vi vill växa, lära oss mer och utveckla vårdsverige, så behöver vi en plats där vi kan möta likasinnade, utbyta kunskap och våga se framåt. Därför skapade vi Chorus Labs.

Hur jobbar vi?

Chorus Labs

Det ska vara kul att jobba på och med Chorus. Därför har vi Chorus Labs, en möjlighet för oss att vara nyfikna, testa oväntade lösningar, pitcha ideér och lära oss mer.

Warranty Icon

Jobbar nära forskning

Att vi själva har utvecklare som har klinisk erfarenhet är en bra start. Tillsammans jobbar vi nära forskning för att kunna ligga i framkant i vårt e-hälsoarbete.

Shopping Cart Icon

Vågar utforska

Ibland måste en våga chansa, göra små samarbeten med stora potential. Göra prototyper, undersöka behov och hitta lösningar som går utanför ramarna.

Delivery Icon

Deltar i samarbeten

Ensam är inte stark, samarbeten och standarder är en nödvändighet för att påverka vårt vårdsverige. Vi gör vad vi kan förbättra standarder och samarbeten mellan aktörer.

Service Icon

Delar med oss

Kunskap växer när den delas. Det gillar vi!
Att dela med oss av den kunskap vi jobbat upp är det bästa vi vet!

Ständigt nyfikna och utforskande

Självklart vill vi dela med oss av det vi lär oss samt vilka vi är. Här hittar du sådant som ligger lite utanför de ”klassiska” utvecklings- och förbättringsprojekten samt förstås historier från många av de fantastiska människor vi möter och vad de brinner för!